Asistencije

Pogledajte kako izgleda naš izlazak na teren
Novi Sad - Beograd

07.11.2020

Klijent je kupio u Novom Sadu automobil marke Fiat Punto koji je stajao jako dugo, bio je u neispravnom stanju i neregistrovan, trebao je da isti automobil doslepa do Beograda.Klijent je po preporuci naseg klijenta ukazao poverenje nasoj šlep službi Stojković i kontaktirao nas je.

Posto smo se dogovorili sa klijentom nasa šlep služba je odmah krenula za Novi Sad po automobil u nastavku cete videti snimak kako je trajao tok utovara istog automobila,automobil je bezbedno i sigurno natovaren i došlepan do Beograda

Niš - Beograd

25.10.2020

Nasa šlep služba Stojković je u toku noci dobila poziv od klijenta koji se nalazio kod nisa na auto putu i koji je sa svojim autom marke Opel Astra G doziveo saobraćajnu nezgodu tako sto je udario u bankinu odbio se od iste bankine i prvevrnuo se na bok tim udarcem automobil je tesko ostecen.

Odmah po pozivu nas vozač je u roku od petnest minuta krenuo sa nasom šlep službom prema Nišu,nasa slep sluzba je jako brzo stigla u Nis po naseg klijenta i njegov automobil,utovar vozila je bio jako otezan zato sto je vozilo mnogo osteceno ali je uspesno natovareno.
U nastavku mozete pogledati u nasem videu kako je trajao tok utovara automobila.

Zlatibor - Beograd

19.10.2020

Naša šlep služba Stojković u toku noci dobija poziv od našeg klijenta i poslovnog partnera rent car kuce da moramo da idem put Zlatibora (Borova glava) zato što je njihov klijent doziveo manju nezgodu sa njihovim automobilom i ne može da nastavi put Crne gore. U roku od odmah smo zakačili našu auto prikolicu za naše vučno vozilo i krenuli na parking rent car kuce da natovarimo automobil marke Audi zamensko vozilo. Po zašvršetku tovarenja krenuli smo put Zlatibora
(borova glava), usledio je brz dolazak na Zlatibor klijentu dostavljeno zamensko vozilo gde je on nastavio put Crne gore, a mi smo natovarili oštećenu Mercedes A clasu i krenuli put Beograda

Šlepanje - Beograd

27.09.2020

Klijent je pozvao našu šlep službu jer mu je bilo potrebno šlepanje njegovog automobila Audi 100 poznatiji kao C4 koje nije registrovano,bilo je potrebno uraditi reatest plina(slep do servisa za plin), agenciju za bezbednost saobracaja (amss) i tehnicki pregled da bi se automobil mogao registrovati. Mi smo bili zaduženi da se automobil našeg klijenta preveze sigurno u bezbedno.

O NAMA

Iza nas stoji dugi niz godina i iskustva u transportu predjeno je mnogo kilometara po domaćim i evropskim putevima i prevezeno mnogo putničkih i teretnih vozila kao i mašina.

Usluge

Lokacije

Šlep vozila vršmo na celoj teritoriji Srbije, pokrivamo sve pravce sve gradove, mesta i sela. 

Društvene mreže